Hvor effektivt er emu olje for akne?

Emu olje for akne ser ut til å være effektiv oftere enn ikke. Enkeltpersoner rapporterer vanligvis at oljen fjerner nåværende episoder og reduserer antall breakouts. De rapporterer også at det reduserer ubehag forbundet med breakouts, gjør helbredingsprosessen mindre sterk og reduserer arrdannelse. Estetikere og naturalister anbefaler ofte emuolje. Mange mennesker som har fulgt rådene for å prøve det, har rapportert at bruk av emuolje for akne hjelper på en rekke måter. Det er noen som har negative rapporter om oljen, noe som tyder på at det ikke er for alle.

Denne oljen er kjent for å ha antibakterielle egenskaper som antas å være effektive i å drepe bakterier som er ansvarlig for noen breakouts. I tillegg til å eliminere kviser, har individer også rapportert at anvendelsen av olien forbedrer utseendet av huden ved å fremme utstråling og mykhet.

En annen fordel med emu olje for akne er at mens det jobber for å rette opp problemet, gjør det en kontinuerlig breakout mer utholdelig. Oljen er også kjent for å ha antiinflammatoriske egenskaper, noe som gir grunnlag for påstandene om at emuolje reduserer rødhet og hevelse forbundet med kviser.

Emu olje er ofte kreditert for å bidra til en mildere healing prosess. Brukere finner ofte at de opplever lite hvis det er noe skabb i forhold til det de vanligvis opplever når de ikke bruker oljen. Når breakout har helbredet, fungerer oljen også for å hjelpe til med å korrigere og forhindre arrvev, noe som betyr færre påminnelser om tidligere breakouts.

Det er noen mennesker som har negative erfaringer med emuolje for akne. Noen klager på at emuoljen etterlater huden sin for fettete. For brukere som liker resultatene, men liker ikke den fete følelsen, kan det være verdt å prøve et produkt som er laget med emuolje i stedet for den rene oljen alene.

Det er også noen mennesker som klager over at bruk av emuolje for akne forårsaket breakouts. Dette kan skyldes at denne naturlige oljen ikke er egnet for huden. Det er tilfeller av alvorlig akne som er forbundet med problemer som ikke kan løses ved aktuell behandling.

Det bør også huskes at en breakout ikke er uvanlig med effektive produkter fordi toksiner ofte er årsaken til at folk opplever breakouts. For at problemet skal korrigeres, må disse giftene løses, noe som resulterer i en uunngåelig pause som noen mennesker tar som en indikasjon på at et hudpleieprodukt, for eksempel emuolje, ikke virker.