Hvordan behandler jeg albuebetennelse?

Elbow inflammasjon har mange forskjellige navn, inkludert albue tendinitt, tennis albue og golf albue. Mens det ofte antas å bare påvirke idrettsutøvere, påvirker denne typen albue skade faktisk alle som gjør konstant repeterende bevegelser. Det første skrittet mot behandling av albuebrytelse er å finne ut hva som forårsaker albue smerte.

Fabrikkarbeidere lider ofte av albuebrytelse på grunn av gjentatte bevegelser. I tillegg kan folk som jobber med datamaskiner med jevne mellomrom også oppleve en liten albuebelastning. Uansett hva årsaken til albuebetennelse er, er det viktig å slutte å lage de samme repeterende bevegelsene som fører til albue smerter. Hvis en albue har blitt skadet på grunn av atletisk aktivitet, er det en god idé å bytte til en annen aktivitet i noen uker. Hvis det ikke er mulig å stoppe en bestemt bevegelse, så er neste trinn å påføre is til det hovne området.

Ved å plassere en ispakke på det berørte området i 20 minutter, bør albuebrytelse tre ganger per dag begynne å avta. Ved å plassere en armbøyle over albuen, på underarmen, vil det også være med på å støtte albueområdet. Denne typen brace bør brukes på daglig basis for å hjelpe albuehelgen.

Å ta et over-the-counter anti-inflammatorisk stoff vil bidra til å få hevelse ned. Disse pillene kan tas regelmessig, men instruksjonene som er oppført på baksiden av narkotikaflasken bør overholdes. I tillegg til å redusere hevelse, vil et antiinflammatorisk legemiddel også bidra til å lindre smerte midlertidig.

Til slutt kan strekke i albueområdet hjelpe med albuebrytelse. Strek skal utføres før og etter sengetid. Det er viktig å ikke overstretch albuen, men små strekkbevegelser kan hjelpe albuen til å reparere. Folk som er usikre på hvilke strekkøvelser som skal velges, bør konsultere lege eller autorisert fysioterapeut. Begge disse medisinske ekspertene kan levere pasienter med ulike øvelser som vil bidra til å lindre albue smerter.

Personer som opplever albuebrytelse, bør søke lege. Mens over-the-counter medisiner og ispakker kan bidra til å lindre smerte og innledende hevelse, kan et større problem forårsake albue ubehag. Ved å besøke en lege kan den eksakte årsaken til albue smerte identifiseres. Mens det er sjeldent, kan noen kreve reseptbelagte medisiner og fysioterapi for å returnere albuen tilbake til sin normale tilstand. Albue tendinitt er langt mer vanlig enn de fleste tror, ​​selv om det er en skade som vanligvis er lett å behandle.