Hvordan behandler jeg brystkramper?

Den beste måten å behandle brystkramper på er å identifisere årsaken. For eksempel, hvis din kramme skyldes muskelspred, er det en måte å behandle symptomene på, hvile og avstå fra overaktivitet. Is kan også hjelpe. Hvis kramper er fra halsbrann, er det over-the-counter rettsmidler du kan prøve. Hvis du er usikker på årsaken til brystet ubehag, eller det er et gjentakende symptom, er det best å få en diagnose fra en lege.

Kramper kan oppstå på grunn av ulike årsaker. Noen kan være små irritasjoner som lett behandles, mens andre kan skyldes noe mer alvorlig. En av de mest alvorlige årsakene til brystkramper er et hjerteinfarkt. Hjerteangrep symptomer kan variere med hver enkelt person, selv om et vanlig symptom er smerte og trykk i brystet. Et hjerteinfarkt kan være dødelig hvis det blir ubehandlet, og derfor må det søkes om medisinsk hjelp dersom dette antas å være årsaken. Et hjerteinfarkt bør aldri behandles selv.

Syretarm er en vanlig årsak til ubehag i brystet. En kramp forårsaket av over-spise eller overflødig syre produsert av visse matvarer kan behandles med en over-the-counter antacid. Medikamenter som inneholder natriumbikarbonat kan lindre symptomene. Kalsiumkarbonat, som det finnes i mange vanlige tuggetabletter, kan også hjelpe.

Behandling av brystkramp forårsaket av en knust ribbe, vil typisk innebære å ta smertestillende midler foreskrevet av en lege, eller ved bruk av analgetika utenom disk. En stropp eller et belte laget av elastikk kan vikles rundt ribbenområdet. Dette vil komprimere området og bidra til å unngå bevegelse som kan føre til smerte eller forsinkelse i helbredelse.

Det er andre måter å behandle brystkrampe fra fordøyelsesbesvær. Mange foretrekker naturlige stoffer eller homøopatiske midler. Drikke en kopp kamille te kan bidra til å kontrollere symptomer på fordøyelsesbesvær fordi kamille er kjent for å ha antiinflammatoriske egenskaper. Mange bruker kamille for å behandle mage-relaterte problemer kjent for å forårsake oppblåsthet, press og smerte.

For brystkramper og smerte forårsaket av astma eller astmaanfall, er en måte å lette ubehag på med damp, som kan åpne luftveiene og lindre brysttrykk. En måte å gjøre dette ved å kjøre en varm dusj og lukke badedøren. Sitte i dampbadet i 10 eller 15 minutter kan hjelpe. Alternativt kan innånding av damp fra en pott eller en personlig størrelse dampinhalator eller fordamper også være gunstig.

Behandling av brystsmerter forårsaket av lungebetennelse kan innebære en annen type behandling. For bakteriell lungebetennelse, vil en lege ofte foreskrive et antibiotikaforløp for å behandle infeksjonen. Når infeksjonen har ryddet, vil væske eller slim i luftveiene og lungene gradvis redusere, redusere brystsmerter eller smerte.