Hvordan fikser jeg dårlig balanse?

Dårlig balanse er en vanlig forekomst hos både aktive og stillesittende mennesker. Balanse er evnen til å skifte vekten og forbli oppreist. Det er fire mulige årsaker til dårlig balanse: svake kjerne muskler, dårlig holdning, redusert benstyrke og indre øreproblemer.

Kjernemuskulaturen i menneskekroppen er mage-, buk- og ryggmuskulaturen. Disse musklene holder kroppen oppreist og har både store og små muskler som jobber sammen for å støtte kroppen. Det er flere øvelser tilgjengelig for å fikse dårlig balanse. De er alle enkle å gjøre og gir rask forbedring.

Den første øvelsen for å forbedre balansen din er å styrke rygmuskulaturen. Stå opp og strekk til full høyde. Tuck bunnen inn ved å vippe bekkenet inn og opp. Slip og gjenta. Følg bevegelsen i nedre rygg.

For å forbedre dine kjerne muskler, fullfør sit-ups og abdominal crunches for å styrke disse musklene. Alternativ mellom rygg og magesmerter i 10 dager, med minst 20 repetisjoner per dag. Du vil føle balansen og styrkeforbedringen.

Stilling er oppreist stilling av kroppen. God holdning oppstår når du kan tegne en rett linje fra øret, gjennom skulderen, hofte og ankel. Stå i normal stilling og se sidelengs på deg selv i et speil. Hvis du har dårlig stilling, er hoftene dine ute av justering. For å rette opp dette, flytt kroppen din til den er en rett linje.

Øv denne posisjonen mens du står, gå og sitte. Riktig holdning gjør at du ser slankere ut, gjør det mulig å bevege deg med mer frihet og skape et bilde av fysisk helse og vitalitet. Ved å opprettholde en opprettholdt stilling, jobber og styrker kjerne- og benmusklene hele dagen.

Forbedre benstyrken din for å stabilisere kroppen din. Øvelsene for å forbedre benstyrken din er grunnleggende øvelser som kan fullføres når som helst. Stå opp til full høyde, med hendene hviler på baksiden av en tung stol eller en bordplate. Ta ett ben og løft det av bakken, flytt kneet opp til 90 graders vinkel. Hold denne posisjonen for en telling på 15. Sett foten ned og gjenta med den andre foten.

For en ekstra utfordring, ta en hånd av stolen og ta begge hendene av. Hold hodet oppe og se på et punkt parallelt med øynene dine. Dette vil forbedre stillingen og bidra til å fikse dårlig balanse.

Innerøreinfeksjoner eller skader har direkte innvirkning på balansen din. Væskenivået inne i det indre øret er ansvarlig for vår følelse av balanse. Hvis du har kontinuerlige problemer med balansen din, kan du konsultere legen din og diskutere dine indre øret bekymringer.