Hvordan kan jeg få babyen min til å sove?

Når du spør hvordan du får babyen til å sove, vil du sannsynligvis ha mer råd enn du kan håndtere. Hver baby er en person, og vil reagere annerledes på beroligende metoder. Når en baby fortsetter å gråte og ikke vil sove, bør du vurdere noen vanlige årsaker som kolikk eller trenger å burpe som kan resultere i babyens ubehag. På samme måte som voksne og eldre barn, har de en tendens til ikke å sove godt hvis de er ubehagelige.

Det første du bør gjøre før du prøver å få babyen til å sove, er å sørge for at babyen har alle behov møtt. Barnet skal ha full mage, bli burped og ha på seg en tørr bleie. Det kan være lettere å få babyen til å sove hvis han eller hun er swaddled. Unge babyer kan gå glipp av komforten i livets tette kvarter, og vil kanskje bli pakket sammen slik at de føler seg tryggere og mer hjemme.

Med små spedbarn kan du vanligvis få babyen til å sove ganske enkelt. De fleste anbefaler å gjøre så lite som mulig for barnet, uten å se de grunnleggende behovene. Spedbarn kan sove over halve dagen, og de trenger ikke nødvendigvis rocking, synger eller klapper for å sove. Som babyen alder, kan du begynne å utforske forskjellige metoder for å få babyen til å sove.

Mange studier viser at barn har en tendens til å sove mer komfortabelt når de er i nærheten av foreldrene. Noen foreldre ansetter co-sleeping, men andre bekymrer seg for at de kan rulle ut på babyen ved et uhell. Hvis du er bekymret for å dele en seng med babyen, bør du vurdere å plassere babyens krybbe ved siden av sengen din slik at babyen kan høre pusten din. Dette er også nyttig når babyen vil bli matet om natten, siden du ikke trenger å reise langt for å nå ham.

Du kan også hjelpe med å få babyen til å sove ved å forsiktig rocke ham, gå rundt, synge til ham, eller når alt annet feiler, tar han for en kjøretur. Bruk denne siste metoden som en siste utvei, siden han kan komme til å stole på nattlige turer. Mens du hjelper babyen til å sove, prøv å holde babyen nær hjerteslag. Dette er trøstende for babyen, som er vant til å lytte til mors hjerterytme.

Noen ganger får du barnet ditt til å sove ved et uhell, ved å skyve henne i en barnevogn, eller bare ved å holde henne. Det er en god ide å la barnet bli i barnevogn eller bilsøt hvis han sover allerede. Du trenger ikke virkelig å overføre ham til en barneseng for å sove. Når du må flytte babyen, bør du vurdere følgende forslag.

Sørg for at babyen sover dypt før han eller hun beveger seg. Vanligvis hvis babyen er i armene, la det gå om fem minutter før du prøver å flytte ham. Ha babyens sovekammer alle satt. Nyt babyen i barneseng eller bassinet, og hold hendene berørt av babyen i et øyeblikk. Disse tipsene vil normalt bidra til å holde babyen søvn under et trekk.

Det er normalt for babyer å våkne gjennom natten. De vil vanligvis våkne minst en gang, og noen våkner hvert par timer, når de sykler i lett søvn. Spesielt i de tidlige månedene, det er ganske enkelt å få babyen til å sove hvis du bare spiser babyen, raskt bytt ham, og bruk steinen, gå eller hold metoden. Noen ganger springer babyer av under fôring, som du bør la dem gjøre.

Når du har problemer og ikke kan få babyen til å sove, ta kontakt med foreldrebøker og barnets leger. Det kan bidra til å prøve flere forskjellige metoder for å finne det beste for babyen din. Men husk at spedbarnsplaner i de første månedene vil variere. Prøv å sove når barnet ditt gjør det, så du kan få så mye søvn som mulig.