Hvordan kan jeg fjerne nesevorter?

Nesevorter kan være ufarlig, men de pleier å plage de som har dem, fordi de vanligvis ikke anses som attraktive ansiktsegenskaper. Hvis du vil bli kvitt vorter på nesen din, så har du noen muligheter. Det mest konvensjonelle valget er å se legen din for behandling som kan inkludere reseptbelagte medisiner eller mindre operasjoner, for eksempel kutting eller brenning av vorter. Du kan også prøve produkter laget bare for behandling av vorter, som du vanligvis kan få uten resept. Et annet alternativ er å fjerne vorter med naturlige produkter som du kanskje allerede har hjemme, for eksempel tea tree olje eller eple cider eddik.

Når du merker nesevorter, kan du spørre hvorfor du har dem og om de indikerer noen underliggende helseproblemer. Den beste ressursen til bruk er vanligvis legen din, fordi han kan fortelle deg om det er noen komplikasjoner forbundet med vorter, han kan til og med kunne fjerne dem for deg. Noen leger velger å brenne av eller kutte av vorter, men til tross for at de er effektive og raske, er disse behandlingsmetodene ofte smertefulle og kan være dyre. Hvis du foretrekker langsommere, men mindre smertefulle måter å behandle vorter på, kan du kanskje få medisin fra legen din, som tar noen uker å jobbe. Flytende nitrogen er et vanlig produkt som kan kvitte seg med nesevorter innen noen få uker etter søknaden, slik at du kanskje vil spørre om slike behandlinger som du kan søke hjemme.

Mange butikker og nettsteder selger også produkter som hevder å bli kvitt vorter, og du trenger vanligvis ikke resept for dem. Disse er vanligvis blandinger av forskjellige ingredienser som kan inkludere urter og medisiner som er sterke nok til å hjelpe vorter forsvinne. Før du bruker denne typen produkt for å eliminere nesevorter, bør du se på vurderinger for å sikre at de fungerer og anses som trygge. Du bør også vurdere å spørre legen din om det aktuelle produktet, så han kan fortelle deg om han tror det ville fungere. Ansiktet er mer følsomt enn mange andre deler av kroppen, så det er viktig å sikre at produktene du bruker ikke er for harde.

Det er noen rettsmidler som du kan prøve hjemme med produkter du kanskje allerede har rundt huset. For eksempel kan du bruke eplecidereddik til nesen noen ganger om dagen med en bomullspinne. Det kan ta noen dager eller til og med uker, men vorter skal til slutt falle av. Du kan bruke te-treolje på samme måte. Hva setter disse to elementene bortsett fra andre behandlinger som kan fjerne vorter fra andre deler av kroppen, er at de vanligvis er milde nok til å bruke på ansiktshud, men tøft nok til å bekjempe nesevorter.