Hvordan kan jeg kurere en bakrus?

For å lykkes med å kurere en bakrus, må du først forstå effekten av alkohol på kroppen. Når folk drikker, blir de dehydrert, og blodsukkeret deres dråper dramatisk etter et høyt sukker. Dehydrering og lavt blodsukker pleier å være de største årsakene til bakrus, og de kan forårsake symptomer som oppkast eller kvalme, hodepine, tretthet , Og i tilfeller av alvorlig drikking, desorientering. For å kurere en bakrus, er det viktig å hydrere kroppen og gjenopprette blodsukkeret til et sunt utvalg.

Du trenger ikke å drikke for mye for å få bakrus symptomer neste dag. Noen mennesker vil oppleve minst mindre bakteppe med bare en eller to drinker natten før. Flere forskjellige faktorer kan føre til at overhengene er store eller små, inkludert genetikk, alder, kroppshøyde og vekt, en allergi mot tanniner som de som finnes i rødvin, typer medisiner du tar og kjønn.

Mange hevder at “hundens hår” eller drikker mer alkohol vil kurere en bakrus. Faktisk kan dette være den verste mulige “kur”. Mer alkohol vil korrigere blodsukker ubalansen, men effekten er bare midlertidig. Videre kan drikke for mye føre til alkoholforgiftning. “Hår av hunden” -metoder kurerer ikke bakrusen, de bare forsinker det.

Det er best å hydrere kroppen med vann, sportsdrikker eller fruktjuice. Koffein kan få deg til å føle deg mer våken, men det har vanndrivende egenskaper og vil ytterligere tømme vann i kroppen. Noen mennesker liker koffeinfrie karbonholdige drikker, noe som iblant kan berolige magesmerter.

Hvis det er mulig, spis litt protein. Bacon og egg, en hamburger, yoghurt eller cottage cheese kan alle bidra til å kurere en bakrus. Unngå sukkerholdige alternativer som donuts eller søte ruller da disse igjen bare forsinker “sukkerkrasj.” Protein, derimot, bidrar til å gjenopprette et sunt blodsukkernivå. Lavt blodsukker, i tillegg til forgiftningseffekter av alkohol, er en av hovedårsakene til kvalme på grunn av bakrus.

For hodepine, bør du vurdere å ta ibuprofen eller aspirin i stedet for acetaminofen, og unngå medisiner som inneholder koffein. Acetaminophen har vist seg å forårsake leverskade, spesielt når det tas i overflødig under eller etter alkoholbruk, slik at det kan være farlig etter bakrus. Koffein, tilstede i noen smertestillende midler, vil igjen skape problemer med dehydrering.

Vær oppmerksom på allergi-lignende symptomer når du prøver å kurere en bakrus. Disse er spesielt vanlige med å drikke rødvin, siden noen mennesker er allergiske mot tanniner i denne vinen, og kan oppleve tett nese, kløende øyne eller andre hayfever-lignende symptomer. Hvis du merker slike symptomer etter å ha drukket visse alkoholer, bør du vurdere å avstå fra disse typer drikkevarer i fremtiden.

Du må ta opp de fysiologiske resultatene av alkoholforbruket. Hvis det virker for utfordrende, bør du vurdere en yoghurt og proteinpulver smoothie for å løse væskedepning og lavt blodsukker. Neste gang du drikker, ta tak i deg selv. Vurder å drikke to eller tre glass vann til hver alkoholkonsentrasjon. Videre, spis protein når du drikker for å kutte ned på blodsukkerproblemer.