Hvordan velger jeg de beste niacinpiller?

Niacin er et viktig vitamin B3 som i store doser fremmer godt kolesterol og senker kardiovaskulær risiko. Niacin piller er tilgjengelige i disken og kan kjøpes i dagligvarebutikk og vitaminbutikker. Høye doser niacin er nødvendige for full effekt på kardiovaskulær helse, men pasienter kan derfor få resept fra en lege for å sikre at de får riktig dose av FDA-godkjent produkt. Pasienter bør være sikker på å ta niacin som angitt, det bør ikke tas oftere enn anbefalt, og heller ikke en person bestemmer seg for å ta mer eller mindre av det enn anbefalt.

Når du handler for niacinpiller, må du sørge for at du kjøper dem av de riktige årsakene. Vet hvilke fordeler du håper å oppnå fra å ta tillegget, pass på at du bare bruker anerkjente merkevarer, og ikke bli forført av etiketter med urimelig oppblåste krav. Bare fordi kosttilskudd er godkjent av FDA betyr ikke at de kan oppnå alle de tingene deres etiketter kan hevde de kan. Du kan også vurdere å konsultere en lege på det beste stedet å kjøpe vitaminer og de beste vitaminmerkene å kjøpe. Internett tilbyr kanskje steder å kjøpe kosttilskudd, men regulering er laks og kvantitet garanterer ikke alltid kvaliteten.

Du bør bestemme hvor mye niacin du skal ta og i hvor lenge du kan kjøpe riktig mengde piller, og du bør også lese etiketten for bivirkninger før du kjøper pillene. Sørg for at supplementet ikke kommer til å påvirke noen mat eller medisiner negativt i din daglige rutine. Vær oppmerksom på mengden niacin i kosttilskuddene du kjøper, og sørg for at du får riktig beløp for kroppen din. Barn trenger vanligvis fra 2 mg til 16 mg daglig, menn trenger 16 mg daglig, og kvinner som ikke er gravid eller ammer bør få 14 mg daglig. Ikke mer enn 35 mg bør tas daglig uten godkjenning fra lege.

Helsekostbutikker, matbutikker og apotek er de beste stedene å kjøpe niacinpiller. Kjøper aldri noe som allerede er åpnet eller kommer fra en kilde du ikke gjenkjenner. For eksempel, vær forsiktig når du kjøper vitaminer fra folk som selger dem på egen hånd, undersøk merkevaren og produktet først i stedet for å kjøpe et impulskjøp. Kjøp niacin som har blitt lagret på et kjølig, tørt sted, fordi lys og fuktighet kan tømme vitaminets styrke.