Hvordan velger jeg den beste varme gni?

Heat rub er brukt av mange mennesker til å hjelpe ømme muskler og andre smerter, og det er flere ting du bør se på når du velger en slik gni. Det finnes ulike ingredienser som kan brukes til å forårsake varmenesensasjon i varmeglass, og hver kan ha en annen følelse, lukt og tekstur. Avhengig av ingrediensene kan gnassen ha vanlige allergener som peppers eller skalldyr som kan påvirke deg hvis du er allergisk. Gnidens bærer kan også endre hvordan du kan bruke den, fordi kremer og sprayer brukes forskjellig. Noen gnister spesialiserer seg også på å hjelpe en bestemt type smerte, noe som kan være gunstig, avhengig av dine behov.

Den aktive ingrediensen i varmeglass er årsaken til varmen, og det er mange forskjellige ingredienser som kan forårsake dette. For eksempel kan mentol, hai brusk, cayenne pepper og peppermynte olje alle forårsake denne følelsen. Samtidig oppvarmer hver målområdet på en annen måte, og de har alle forskjellige lukt og teksturer. Du bør velge en aktiv ingrediens basert på din preferanse, hvis du har en.

Varme gni noen ganger vil inneholde vanlige allergener som kan føre til at du svulmer opp eller opplever andre allergiske symptomer når du bruker gnippen. Hvis du har noen form for allergi, kan det være lurt å sjekke allergeninformasjon. Det finnes mange typer aktive ingredienser, slik at du vanligvis kan unngå å oppleve allergiske reaksjoner.

Krem er den vanligste bæreren for varmeglass, men det er også flere andre bærere. Det er sprayer, swabs og flekker, og hver brukes på forskjellige måter. For eksempel er en spray tynnere konsistens enn krem, så det kan være lettere å absorbere, mens flekker er lettere å holde på målområdet. Mens hver gni vil påvirke deg annerledes, er dette for det meste preferansebasert.

De fleste varmegummiprodukter er laget for å hjelpe med generelle smerter og muskelsår, men det er noen som spesialiserer seg på å fikse bestemte typer smerter. For eksempel kan en gnide spesialisere seg i nattpine, mens en annen kan være best for idrettsutøvere. Hvis du opplever en bestemt type smerte, kan det være lurt å velge en spesialisert gni, men de fleste smerter kan behandles med et generelt produkt.