Hvordan velger jeg det beste kaliumtilskudd?

Før du velger, velger du det beste kaliumtilskuddet, bør du først konsultere legen din for å sikre at du trenger tilskudd. Selv om det er for lavt kaliumnivå, kan det være skadelig for helsen din og følelsen av velvære. Å ha et nivå som er for høyt kan være like skadelig. Når du har bestemt deg for at du har kaliummangel, kan du velge det beste supplementet ved å snakke med lege, apotek eller helsekostbutikk.

For alvorlige mangler, kan et resepttilskudd anbefales. Disse er ikke alltid bedre eller dårligere enn over-counter-varianter, men ved å ta et foreskrevet tilskudd vil legen din kunne holde mer nøyaktige notater av hvor mye du tar og hvor effektiv den doseringen er. Han eller hun kan da endre dosen dersom det er bestemt at du trenger mer eller mindre tilskudd.

Hvis legen din anbefaler at du tar et overkompletts supplement for en mild mangel, kan du velge det beste kaliumtilskudd basert på mange faktorer. Pris er et problem som de fleste forbrukere er opptatt av, så det er viktig å velge et kaliumtilskudd du kan ha råd til. Selv om du kan finne et mer kraftig utvalg andre steder, hvis du ikke kan betale regningen måned etter måned, vil det gjøre deg litt bra. Hvis prisen ikke er mye av et problem, kan du kanskje finne kosttilskudd i helsekostbutikken nærmest deg. Disse har en tendens til å ha færre tilsetningsstoffer og konserveringsmidler.

Skjemaet som supplementet ditt kommer til, er en annen ting å vurdere når du velger det beste kaliumtilskuddet. Noen studier har vist at flytende vitaminer og mineraler lettere absorberes av kroppen, og er derfor mer effektive. Væsker er også mer effektive for de som har problemer med å svelge piller. Noen kosttilskudd kan også bli laget av matvarer, noe som gjør dem mer effektivt brukt av kroppen.

Med legen din veiledning, kan du gå om å finne det beste kaliumtilskuddet ved å prøve forskjellige merker og typer og sammenligne resultatene. Vanlige symptomer på kaliummangel kan omfatte tretthet og generell slugghet eller mangel på fokus. Prøv hvert tillegg i en måned, og hvis du ikke får resultatene du vil, kan du prøve en annen. Vær imidlertid oppmerksom på at hvis symptomene vedvarer vedvarende eller dukker opp igjen, kan du lider av noe annet enn kaliummangel.