Hvordan velger jeg det beste over-the-counter antifungal?

Det finnes mange over-the-counter antifungal medisiner som du kan velge å behandle en rekke svampeforhold. Du kan velge det beste produktet ved å velge en med en aktiv ingrediens som er kjent for sin antifungale egenskaper. Du kan også se på etikettene til produktene du vurderer å sørge for at de er ment for å behandle typen av sopptilstand du har. I tillegg kan du søke å beskytte helsen din ved å velge et produkt som sannsynligvis vil forårsake de færre bivirkningene.

En av de viktigste tingene du bør vurdere når du prøver å velge den beste anti-fungiciden, er den aktive ingrediensen som vil bekjempe soppen. Du kan føle deg mest komfortabel ved å bruke et produkt som inneholder et kjent antifungi som anses som trygt for bruk utenfor disken. For eksempel kan du foretrekke et antisvamp som inneholder mikonazol, clotrimazol eller terbinafin som aktiv ingrediens. Legemidler som inneholder econazol eller ketokonazol kan også vise seg nyttig.

Du kan også vurdere å bruke et preparat som inneholder urte rettsmidler. I stedet for medisinering inneholder denne typen preparat vanligvis en urt som er kjent for å ha antifungale egenskaper. For eksempel kan du finne noen antifungal preparater som inkluderer slike urte ingredienser som tea tree olje eller kamfer. Det er imidlertid viktig å merke seg at vitenskapelig bevis på effekten av noen urtebaserte produkter kan mangle. Hvis du bruker en for den anbefalte perioden og ikke merker forbedring, kan det hende du har det bra å bytte til en annen behandling.

Når du prøver å velge den beste anti-funkjonen mot disken, kan det være nyttig å lese etikettene til produktene du vurderer. Det kan hende du finner at noen produkter er merket for bruk mot bestemte typer soppsituasjoner og kan vise seg å være ineffektive mot andre. For eksempel kan du spekulere på at en antifungal behandling beregnet på jock kløe kan fungere like bra i en sopptilstand som påvirker neglene dine. Dessverre kan dette imidlertid ikke være tilfelle. Du kan få de beste resultatene fra en antifungal over-the-counter hvis du bruker den akkurat som etiketten instruerer.

Det er viktig å huske at selv over-the-counter behandlinger kan forårsake bivirkninger. Du kan beskytte helsen din ved å velge produktet som er forbundet med de færre bivirkningene. I tillegg, hvis du opplever bivirkninger mens du bruker en anti-funkjon over disker eller utvikler en allergisk reaksjon mot en, kan du gjøre det bra å slutte å bruke det og søke lege råd.